800 gr prune curatate si taiate bucatele, 100 gr alune sau migdale tocate marunt, 300 gr branza dulce, 120 ml lapte, 120 ml ulei, un varf de cutit de sare, 120 gr zahar, 1 lingurita scortisoara macinata, 500 gr faina, 4 lingurite praf de copt, 250 gr magiun de prune, 2 linguri unt topit.
Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius, apoi ungeti o tava rotunda de circa 25 de centimetri cu unt si tapetati cu faina. Intr-o tigaie incinsa prajiti alunele sau migdalele pana cand acestea capata o culoare brun-aurie. Intr-un vas amestecati branza cu laptele, uleiul, sarea, zaharul si scortisoara. Adaugati faina si praful de copt si framantati pana ce aveti un aluat omogen. Intindeti coca pe o suprafata presarata cu faina si intindeti o foaie de aproximativ 50×50 cm. Puneti deasupra magiunul, apoi presarati prunele si alunele sau migdalele, dupa care rulati. Se va rupe pe alocuri, dar nu va speriati. Taiati ruloul in 12-14 felii, pe care le asezati fie una langa alta, in tava rotunda, fie individual intr-o alta tava. Ungeti rulourile pe deasupra cu untul topit si dati la cuptor 45-55 de minute, pana cand rulourile sunt brun-aurii. Serviti-le calde sau reci. Pofta buna!